top of page

ALKIMIJA ZVOKA

Zvok je v svoji slišni in neslišni formi bit vsega, kar obstaja.

Je vibrirajoča manifestacija Prisotnosti.

 

Če je naše telo v resonanci, torej vibrira v svoji naravni frekvenci, se počutimo uglašeno in harmonično. Porušenje naravne frekvence lahko vodi do raznovrstnih psiho-fizičnih težav. Naša frekvenca je torej “razglašena” in posledično se tako tudi počutimo.

 

Vibracijska medicina, kamor sodi tudi Aurasound, uporablja čisti kristalni zvok pojočih skled
za harmonizacijo naše naravne frekvence. Človeško telo je zelo dovzetno za vibracijo kristalnih skled, saj je grajeno iz mnogih kristalnih snovi. Zato lahko ta zvok prodre globoko v celično raven telesa in tudi v subtilnejše nivoje. Na ta način damo telesu enkratno priložnost, da se zopet revitalizira in uglasi. Dobrobit te uglašenosti doživimo preko izboljšanega življenjskega ritma, zdravja, boljšega fizičnega počutja in čustvenega ravnovesja,  dviga zavesti in s tem notranjega miru.

 

Kot certificirana Aurasound terapevtka uporabljam kristalni zvok tako pri individualnih zvočnih terapijah kot nudim tudi vodene skupinske zvočne dogodke. Skupaj doživimo čudežnost vibracije zvoka, ki ima moč, da nežno prebija energetske zastoje v telesu in nas na ta način obdari s pretočnostjo in uglašenostjo, po čemer hrepeni naše celo bitje.

Od body do bodhi!

 

Za več informacij o Aurasound kliknite tukaj.

Vabljeni v svet alkimije zvoka!

 

Po dogovoru so možne individualne ali skupinske izvedbe.

bottom of page